KnightWAR

✅ ⚔️LİGHT HOMEKO SERVER⭐
KnightWAR.online⭐
PUS ÜCRETSİZ⭐
İTEM SATIŞ YOK⭐HİL

Açılış Tarihi: 01 Şubat 2025

Web: knightwar.online/

Discord: discord.gg/jeyM6SuPPY

Server Dilleri:
Turkey ABD Almanya İngiltere Fransa
İspanya İtalya Rusya
3.077

KnightWAR 24xx HOMEKO YEPYENİ OYUN ANLAYIŞI İLE SİZLERLE BULUŞUYOR.


Merhaba Şovalyeler, Sizleri Sürükleyici Maceralarıyla, Sorunsuz Ve Hilesiz Ve Eşit Oyun Oynayabileceginiz,


Güzel Ve Keyifli Vakit Geçireceğiniz Bir Sunucu İle Karşılıyor ve İyi Oyunlar Diliyoruz.


KnightWAR Sunucumuz Hakkında Oyun İçi Bilgi Almak İçin DİSCORD kanalımıza katılın !




Sürüm v.24xx HOME KO Light Farm


==== SIKÇA SORULAN SORULAR (S.S.S.) ====

1: Başlangıç Leveli ve Maks Level Kaç ?

Cevap: 83 Level Olarak Başlayıp Maks 83/10 Levele Kasılabilmektedir.


2: Oto Üyelik Şeklinde Giriş Yapabilirmiyiz ?


Cevap: Kopanel Adresimizden Kayıt Olmanız Gerekmektedir.


3: Power Up Store Olacakmı ?


Cevap: Power Up Store Tamamen Ücretsizdir. Sadece Pk Puslarını Oyun içi Farm slotlarında KC Kasarak Elde Edilecektir.


4: Server yapısı nedir? (Drop Oranları Vs.)


Cevap: Server yapısı ne zor , nede çok kolaydır. Orta Seviye Şeklinde ayarlanmıştır. HOMEKO Tarzı diyebiliriz.


5: PUS 'da Item Satışı Varmı veya Olacakmı?


Cevap: Pus 'da hiç bir şekilde Item Satışı yapılmayacaktır.


6: Premiumluların Avantajı Ne tür Olacak?


Cevap: Hedeflediğimiz Geliştirme Zarfında Yeni Eşyalar , Zırhlar Elde etme avantajı sağlayacağız, Bu Geliştirme içerisinde Premiumlu oyuncuların diğer oyunculara göre biraz daha kolay elde etmesini sağlayacaktır. Bütün premium çeşitlerini kapsayacaktır.


7: Dupe , Hile gibi durumlar olacakmıdır?


Cevap: Kendi Ekibimiz tarafından Geliştirdiğimiz Anti-Hile Sistemi bunların hepsine engel olacaktır. Aşılması durumlarında ise anında tespit sistemlerimiz aktif dir.


8: Version Nedir?


Cevap: v24xx Sürümü üzerinde başlayıp geliştirme devam edecektir.


9: Oyuncu Destek Sistemi nasıl Olacaktır?


Cevap: Canlı Destek ve Ticket Sistemi Dahil, Oyun içerisinde sürekli Online Game Master 'lar bulunacaktır. Bu Sayede Oyuncu En Geç 24 Saat içerisinde Destek verilmeyi hedeflenmiştir.


10: Upgrade + Kaça Kadar Aktif.


Cevap: Upgrade Max Reb 8 e Kadar.


11: Anti Def Dropları Aktifmi.


Cevap: İron Necklace, İron Belt ve Chitin Shield dropları pasif.



EXTRA ÖZELLİKLER


Aktif Multiclient Sistemi.


Sürekli Aktif CR Sistemi.

F10 Option FPS Göstergesi Eklendi.


Oyun İçi User Info Özelliği İle Karakterlere Sağ Tıklayarak Envanterlerine Bakabilirsiniz.


Sizleri Bu Sıkıcı Ve Adaletsiz Serverlardan KURTARIYORUZ


Okçuların Aktif Olduğu !


Warriorun Yere Vurduğu !


Magelerin Damagelerinin Diğer Joblar Karşısında Ezilmediği !


Melee Ve Magelerin Damagelerinin Özenle Ayarlandığı !



Not: Sormak veya Öğrenmek istediğiniz Herşeyi " KnightWAR.online " Adresimize girip " Canlı Destek " Bölümünden Bilgi Alabilirsiniz.


KnightWAR Knight Online Server Tanıtımı

KnightWAR, Knight Online PvP serverler arasında yer alan güncel bir Knight serverdir. Oyuncular için farm sistemi, savaş etkinlikleri, PvP içerikleri ve aktif topluluk deneyimi sunmaktadır.

KnightPvP.net üzerinde listelenen KnightWAR sunucusunun açılış tarihi, sunucu özellikleri, Discord bağlantıları ve oyun detaylarını inceleyebilirsiniz.

KnightWAR Özellikleri

Bu Knight Online server içerisinde etkinlik sistemleri, PvP savaşları, farm içerikleri ve aktif oyuncu topluluğu bulunmaktadır. Güncel Knight server tanıtımları KnightPvP.net üzerinde düzenli olarak yayınlanmaktadır.


💬 Yorumlar

14 Temmuz 2026
Başarılar <3
Bu sunucuyu nasıl değerlendirirsiniz?

Üye olarak profil fotoğrafı ve kullanıcı ismiyle yorum atabilirsiniz. Giriş yapmadan yapılan yorumlar Misafir olarak görünür.